Nu ştiu câţi dintre voi folosiţi Google Chrome şi mai ales, nu ştiu câţi dintre cei care utilizează acest browser au încercat aplicaţiile din magazinul online. Din câte am observat, după ultimele update-uri cei de la Google au încercat să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor şi au implementat câteva elemente noi...şi cred că au făcut o treabă destul de bună.
     
   Trecând pe lângă implementările mai puţin evidente, un lucru care mi-a plăcut foarte mult este "Lansatorul de aplicaţii"(dacă m-am documentat bine, acest "lansator" a fost preluat din Google Chrome OS)... după cum îi spune şi numele, acesta permite accesarea rapidă a aplicaţiilor (prin intermediul unui executabil care poate fi fixat pe bara de activități) pe care le aveţi instalate în Google Chrome, fără a fi necesară deschiderea browserului.
    
   Eu cred că este destul de util şi uneori poate fi chiar "un prieten de nădejde", mai ales atunci când vă grăbiţi şi vreţi să intraţi de exemplu pe Facebook sau să verificaţi e-mailul. Prea multe nu sunt de spus, aşa că vă las pe voi să-l încercaţi şi să vă întoarceţi cu păreri.


2 comentarii

Buculesei said... @ October 1, 2013 at 8:21 PM

Ce sistem de operare folosesti ?? :D

Pare interesant

Iulian said... @ October 1, 2013 at 8:27 PM

Windows 7, dar folosesc cateva programe care sa il "infrumuseteze" (Fences si RocketDock)

Post a Comment

                                                       Bloguri, Bloggeri si Cititori Ro2.ro - Promovare si statistici web